Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Характеристика професійної педагогічної діяльності



Островський Сергій Іванович працює у Центрі творчості дітей та юнацтва з 1983 року на посаді керівника шашкового гуртка. Заняття проводить з дітьми різних вікових категорій, а протягом останніх двадцяти років навчає дітей п’ятирічного та шестирічного віку.

Майстер спорту із шашок – 64. Десятиразовий чемпіон області серед чоловіків. Член збірної команди області, учасник 25-ти фіналів та півфіналів чемпіонатів України з шашок – 64. Неодноразовий переможець масових турнірів, республіканських фестивалів профспілок, міських спартакіад. Організатор та суддя турнірів «Шахові надії», чемпіонату серед дівчат, шахового меморіалу О.Кошового, змагань до Дня Перемоги та Дня незалежності України.

За час роботи накопичив великий досвід, яким щедро ділиться на сторінках методичних рекомендацій та посібників.

У 2005 році підготував творче дослідження на тему «Розвиток логічного мислення дошкільнят засобами гри у шашки», «Робота шашкового гуртка».

2008 рік – розробив конспекти занять до усіх розділів програми.

2009 рік – створив «Шашковий практикум».

2011 рік – підготував методичний посібник щодо організації роботи з дітьми дошкільного віку «Перші кроки в шашках».

Заняття Сергій Іванович проводить на високому методичному рівні. Творчою і клопіткою працею знаходить підхід до кожного вихованця.

Керівник підготував команду, що стала переможцем міських змагань з шашок – 64 серед учнів 2000 – 2002 року народження та учасником обласних змагань, де виборола ІІ місце у командному чемпіонаті області серед дорослих.

Постійно підвищує свій рівень самоосвіти. Опрацьовує багато новинок методичної та педагогічної преси. Готує матеріали до методичного посібника з підготовки шашкістів масових розрядів та створенню енциклопедії усіх зіграних партій з шашок – 64.

За роки роботи зарекомендував себе як умілий організатор, досвідчений керівник гуртка.

Комунікабельний, відповідальний, користується повагою серед вихованців та їх батьків.

Директор ЦТДЮ Савченко Т.М.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 635 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...