Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пошук конкретного документа за словами з тексту (пошук за контекстом)



Наприклад, потрібно знайти документи, що містять у тексті слово " ПІВТОРА ". У Переліку Режимів Роботи системи (у лівій частині екрана) обираємо рядок «Запит на пошук» і натискаємо ліву кнопку миші. У вікні, що відкрилося, оберіть закладку Пошук по контексту. У вас з'явилася можливість здійснити пошук у текстах документів за словами чи словосполученнями. Наберіть в одному з полів (як правило, у першому) слово “ півтора”. Тепер натисніть праву кнопку миші й у контекстному меню оберіть рядок Пошук (чи скористайтеся Додатковою Панеллю Інструментів угорі праворуч). У результаті ми знову одержуємо список документів, що містять задане слово. Відкрийте кожний із цих документів. На додатковій панелі інструментів знайдіть піктограму зі скривленою стрілкою, спрямованою вниз Ð (“ Наступний абзац із пошуковими полями ”). Клацніть по цій кнопці лівою кнопкою. У результаті на екрані з'явиться фрагмент, у якому знайдене слово виділене рожевим кольором. Щоб знайти наступне розташування шуканого слова в цьому ж тексті, натисніть піктограму ще раз і так далі. Повернутися назад допоможе кнопка зі стрілкою нагору Î – “ Попередній абзац із пошуковими полями ”.

Пошук за контекстом – це могутній інструмент, що дозволяє користувачеві бути впевненим у повноті названої добірки документів.





Дата публикования: 2014-10-25; Прочитано: 827 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...