Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Exercise 19. Translate the following sentences into English:



Translate the following sentences into English:

1. Налити вам ще склянку чаю? 2. Яка ваша улюблена рибна страва? 3. Я не люблю каву з молоком. 4. Час обідати, стіл вже накритий. 5. Я би випив склянку міцного, гарячого чаю. 6. Хто спік цей пиріг? Він дуже смачний. 7. Намажте трохи масла на хліб і покладіть шматочок сиру. 8. М'ясо потрібно тушкувати з цибулею і картоплею. 9. Що ви будете їсти на сніданок: варені яйця або яєчню? 10. Сідайте за стіл, вечерю подано. 11. На друге подали велику жирну індичку. 12. Він з'їв повну тарілку полуниць з вершками. 13. Вам слід би купити дві буханки хліба. 14. Чи є у вас рибні консерви? 15. Що у вас сьогодні на обід? 16. Я би випив трошки сухого вина. 17. Покласти вам на тарілку трохи картоплі? 19. Я бачив, як дівчинка їла варення з банки. 20. «Їли ми страшенно багато. На сніданок: м'ясо, риба, який-небудь омлет, сир, фрукти і вино. О шостій годині був обід з восьми страв, з довгими антрактами, протягом яких ми пили пиво і вино. О пів на дванадцяту Аріадна заявила, що хоче їсти і замовила шинку і круто зварені яйця». (А. Чехов)

Speaking

Planning the perfect dinner. Talk over each dinner situation carefully with your group and decide on the details.

Situation: A woman is asking her boss for a promotion

Number of diners: 4 (the woman, her husband, the boss, the boss’s wife)

Circle the best choice for each of the following considerations.





Дата публикования: 2014-10-25; Прочитано: 497 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...