Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Exercise 9. Алла Пугачова та Пилип Кіркоров припинили вживати алкогольні напої і перейшли на роздільне харчування



Translate into English:

Алла Пугачова та Пилип Кіркоров припинили вживати алкогольні напої і перейшли на роздільне харчування. Про те, як змінила свою зовнішність зоряна пара, не знав ніхто. Одні розповідали про якусь супердієту, інші - про банальне відсмоктування жиру. Але все набагато простіше: Алла Борисівна та Пилип перейшли на роздільне харчування. Що ж це за таємниче словосполучення? Пилип каже, що все дуже просто: вам потрібно вживати білки окремо від вуглеводів. Головне запам`ятати які продукти належать до білкової групи, а які до вуглеводної.

Отож, білкова група - це м`ясо, риба, яйця, молочні продукти, сир, томати та фрукти (окрім бананів). До групи вуглеводів належать всі крупи, вироби з борошна, картопля, банани, фініки, абрикоси та інжир.

Існує також так звана нейтральна група. Це ті продукти які можна поєднувати з білками та вуглеводами. Сюди належать майже всі овочі (баклажани, капуста, гарбуз, морква, перець, редька та інші), а також гриби, деякі молочні продукти і горіхи.

На відміну від жорстких голодувань, роздільне харчування сприймається організмом набагато краще. Ви їсте все, що завгодно, лише не змішуєте відповідні продукти. Якщо після голодування ви втрачаєте 10-20 кг, але потім дуже швидко їх набираєте, то при роздільному харчуванні ви худнете непомітно, але результат зберігається протягом декількох років.

Ще Кіркоров дуже полюбляв Колу та Пепсі. Він міг залишитись голодним, але слухався своєї спраги і пив... Пепсі. Тепер Пилип п`є лише мінеральну воду без газу. А щодо алкогольних напоїв, зірки були змушені зовсім відмовитись від таких ласощів.





Дата публикования: 2014-10-25; Прочитано: 432 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...