Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Exercise 7. 1. Короп та карась найпопулярніші види річкової риби в Україні



Translate into English:

1. Короп та карась найпопулярніші види річкової риби в Україні. Цю рибу смажать, запікають, з неі варять уху, тушкують з морквою, цибулею та буряками.

2. Тунець та форель популярні в анломовних країнах. В кафе вам запропонують бутерброд з тунцем та чай чи каву.

3. В мене є завжди вдома гречка, рис, перлова крупа, щоб швидко зварити суп чи кашу.

4. Змішайте консервовану горбушу, 1 цибулину, 1 морквину та 1 яйце, додайте солі, червоного та чорного перцю та перемішайте. Потім покладіть суміш на шматочки білого хліба, підсмажте на сковороді. Отримаєте чудові гарячі бутерброди до горохового чи пшоняного супу.

5. Завжди можна додати грецькі горіхи, арахіс або ліщину в торт. Вони мають не такий сильний смак як мигдаль чи мускатний горіх, тому не зіпсують смаку страви.

6. Хліб швидко черствіє, тому, коли купиш свіжу буханку білого, житнього чи чорного хліба, не забудь покласти його в хлібницю.

7. Коли готуєте м”ясо, наприклад, відбивні, котлети, тушковане м”ясо, використовуйте такі спеції як лавровий лист, чорний та червоний перець, майоран, розмарин, часник та інші.

8. - Як часто в твоїй сім”ї їдять молочні продукти? - Вони дуже корисні, тому каші ми готуємо тільки з молоком, кожного дня п”ємо кефір, йогурт чи ряжанку, іноді я готую млинці з домашнім сиром. Кожен вечір ми п”ємо чай з м”ятою або їмо десерт з вершками.





Дата публикования: 2014-10-25; Прочитано: 372 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...