Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методичні рекомендації щодо користування опорним конспектом лекцій



Опорний конспект лекцій з дисципліни «Маркетинг» розроблений відповідно до програми та робочої програми та призначений для студентів напрямів підготовки «Менеджмент туристичного бізнесу» та «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр».

Головною метою опорного конспекту лекцій є допомога студентам у набутті теоретичних знань, вмінь та практичних навичок маркетингової діяльності підприємства на ринку туристичних і готельно-ресторанних послуг, а також опануванні ними сучасних методик проведення маркетингових досліджень, аналізу маркетингового середовища, розробки ефективної продуктової, цінової, збутової та комунікаційної політики підприємств туристичного, готельного та ресторанного бізнесу.

Теоретичний матеріал опорного конспекту представлений у вигляді таблиць, схем і відповідних пояснень, що сприяють його кращому та швидкому засвоєнню. Частину опорного конспекту відведено під записи, якими студенти повинні доповнювати пропущені визначення, узагальнення та характеристики.

На початку кожної теми наводиться план та перелік рекомендованих джерел інформації. Для ґрунтовного опрацювання тем курсу доцільно звертати увагу також на додаткову літературу та Інтернет-ресурси.

За підсумками лекції студенти мають у повному обсязі засвоїти терміни та поняття, зазначені у ній перед схематичним відображенням основного матеріалу.

Студенти мають змогу занотовувати викладене на спеціально відведених для цього місцях в опорному конспекті, позначених відповідним символом (?).

Для перевірки ступеня засвоєння навчального матеріалу в кінці кожної теми наводяться питання для самоконтролю. Передбачені в опорному конспекті завдання для аудиторного обговорення дозволяють викладачеві проводити дискусію, а студентам проявити не тільки свої знання, а й вміння доводити, аргументувати свої думки, самостійно робити висновки, розвивати культуру мовлення.

Опорний конспект необхідний студенту для роботи на лекційному занятті.






Дата публикования: 2014-10-20; Прочитано: 668 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...