Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Актуальність проекту. Сьогодні тарілка, функціональність якої відображена в самій назві, використовується здебільшого не як повсякденний предмет побуту



Сьогодні тарілка, функціональність якої відображена в самій назві, використовується здебільшого не як повсякденний предмет побуту, а як експонат з минулих століть, з яким пов’язані певні традиції. Тому я вирішив виготовити тарілку і оформити її різьбленням для оздоблення кухні, де приймаємо їжу, використавши її як елемент декору стіни. Вона надасть більш свіжіший вигляд стіні і доповнить інтер’єр кімнати. При розробці такого проекту акцент, на мою думку, слід зробити на естетичних, ергономічних, технологічних та економічних параметрах виробу.

Опрацювавши літературу (книжки, журнали, каталоги й збірники), проглянувши інформацію в Інтернеті, я вибрав три найбільш вдалі варіанти тарілок з різьбленням. Розглянемо їх:

Варіант 1





Дата публикования: 2014-10-30; Прочитано: 319 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...